Bærbare computere med god lyd

Alt i en bærbar er komprimeret, så det hverken vejer eller fylder.

Der er rigtig mange fordele ved det, men desværre også ulemper.

De højtalere, der sidder i de fleste bærbare, er ikke meget bevendte, hvis du gerne vil høre musik eller streame film. Men der findes heldigvis bærbare computere med bedre lyd, hvis du kigger dig om, inden du køber dig en ny bærbar.

Find en bærbar med god lyd

Det er heldigvis ikke umuligt at finde en bærbar, hvor der også er kælet for lyden. Der er faktisk flere muligheder.

Texta-til-peerless.dk

Den ene er, at du køber eksterne højtalere, så du kan få den lyd, du gerne vil have. Det er dog temmelig irriterende, for så er det ikke så nemt at få de gode toner med, når du ikke er derhjemme.

En anden mulighed er at koble din computer op på dine højtalere derhjemme. Så kan lyden komme gennem fjernsyn eller anlæg, og det kan gøres trådløst.

Men vil du have god lyd hele tiden, så skal du vælge en computer, hvor lyden i sig selv er god. En god mulighed for dig kan for eksempel være at købe en gaming computer. På disse modeller er lyd og billede i fokus, idet disse modeller er skabt til at kunne håndtere krævende computerspil – både ift. lyd og grafik. De kan også findes brugt hos Refurb.dk.

Men en gaming computer kan bruges til mere end bare spil – de indbyggede komponenter sikrer nemlig en høj kvalitet, hvis du vælger at afspille din yndlingsmusik. Du kan også købe din bærbare efter hvilket lydkort og hvilke indbyggede højtalere, den har. Så kan du få god lyd, uden du skal betale ekstra for gamerdelen.
Du kan for eksempel se udvalget af bærbare computere her.

Hvad er god lyd?

Det er forskelligt fra person til person, hvad der lyder godt.

På en computer er det en kombination af, at selve computeren skal være lydløs, så den ikke overdøver eller irriterer, kombineret med indbyggede højtalere og lydkort. Når du kigger efter en computer med en god lyd, skal du altid se, om specifikationerne fortæller dig noget om dette – især da mange ikke køber computer efter hvilken lyd, den har, men snarere efter hastighed, harddiskkapacitet, hukommelse og udseende.

Det er muligt at få en bærbar, der opfylder kravene til lyd og støjsvaghed på en gang, og det gør det noget sjovere, når du skal slænge dig i sofaen med Netflix, at du tydeligt kan høre, hvad der sker.

Det er bare at vælge specifikt efter lyden, men skal den bruges til streaming, så er det værd at huske, at hukommelsen og skærmstørrelsen også har betydning for helhedsoplevelsen.

Bang og Olufsen har desuden lavet et samarbejde med Asus omkring lyd i en af deres computer serier, som giver en unik lyd ift. størrelsen.